Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Foorumin tähdet


Suosittu sisältö

Showing content with the highest reputation since 23.08.2018 kaikilta alueilta

 1. 2 points
  ^Näitä sinun upeita hämppis-kuvia katsellessa ja ihaillessa tulee samalla paranneltua melko pahaa hämähäkkikammoa 😄 ...
 2. 1 point
  0.0.1 Aphonopelma eutylenum
 3. 1 point
 4. 1 point
  He tuntuivat olevan innoissaan kun saivat kalanruokaa. (Unohdan näköjään aina tyhjät beetlejelly-kupit kuviin mukaan...) Tämä koitti kiivetä terrasta pois ja annoin sille kalanruokahiutaleen natustettavaksi.
 5. 1 point
  Kolmas A. hova (koiras) sentään jäi henkiin, hyvä. A. gigas on kasvanut kesän aikana hurjasti ja on nyt viime aikoina alkanut pyöriä näkyvillä. Aiemmin näin sitä tosi harvakseltaan ja se arasteli valoa kovasti, nyt on huomattavasti rohkeempi.
 6. 1 point
 7. 1 point
  Olen päättänyt horrostuttaa raffen, pidän sille oikein hyvän paaston ja hoidan kaikki asiat kuntoon. Vähän huolestuttaa kyllä mutta uskon että kaikki menee hyvin. Ei ole muuten horrostettu ennen. :))
 8. 1 point
  Kiva jos niistä on jotain hyötyäkin
 9. 1 point
  Hiimu Oi ^Toi pienempi ötökkä ehti jo moltata toistamiseen, hienosti tasan kuukausi edellisen moltin jälkeen.
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
  Tesselatavavvoja Heitin pari dubiaa tessojen kanssa samaan terraan, kun olivat kasvaneet turhan isoiksi hämiksille, eikä mulla ollut silloin vielä rukoilijasirkkoja. Oon välillä nähnyt, kun dubiakoiras on koittanut tehdä vaikutusta tessanaaraisiin
 13. 1 point
  Vitsit mitkä kuvat 🤩
 14. 1 point
 15. 1 point
  Myydään tuhiksia kahta eri lajia, Centrobolus splendidus ja Chicobolus spinigerus. Hinta 5e/kpl + lähetyskulut 6e. Molempia lajeja löytyy kumpaakin sukupuolta.
×