Jump to content

Yksityisyyden suoja

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä:

Suomen herppiharrastajat ry
Vaaralan talkootie 10 b

01230 Vantaa
Y-tunnus 2550994-6
shh@herppi.net

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Jared Mäenpää / Suomen herppiharrastajat ry

044 73 11 005
jared.maenpaa@beyondcreative.fi

 

Rekisterin nimi:

herppi.net käyttäjärekisteri (jäljempänä rekisteri).

 

 

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet:

Henkilötietoja käsitellään käyttäjän suostumuksella (sopimussuhde) keskustelufoorumin (jäljempänä palvelu) ylläpitämiseen ja hoitoon. 

Käyttäjän suostumuksella hänelle voidaan myös lähettää sähköisiä uutiskirjeitä tai muita ilmoituksia palvelusta.

 

 

Henkilörekisterin tietosisältö:

Rekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja: 

  • käyttäjän nimimerkki
  • sähköpostiosoite
  • kotikunta
  • sukupuoli
  • sähköposti
  • www-osoite
  • kieli
  • tieto yhdistykseen kuulumisesta
  • tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista
  • tietoja käyttäjän viesteistä että gallerian kuvista
  • salasana
  • IP-osoitteet
  • sekä muita mahdollisia käyttäjän vapaaehtoisesti antamia tietoja

 

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Rekisterin tietoja käytetään palvelun toiminnan hoitamiseen eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti edelleen ulkopuoliselle taholle. Mahdolliset kolmannet osapuolet ovat lueteltu tämän rekisteriselosteen lopussa. 

 

Rekisterin tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa palvelun tekniseen hallinnointiin liittyvien toimien (esim. palvelimen tai sovelluksen-hallinnointi) yhteydessä sekä viranomaisille näiden niin edellyttäessä ja lain salliessa.

 

Rekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Poikkeuksena kuitenkin Spam Defense ja Invisible reCAPTCHA, joista enemmän tietoa tämän rekisteriselosteen lopussa.

 

 

Henkilötietojen suojaus

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti. 

 

Tallennetut henkilötiedot on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuurilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä säilytetään vain sähköisessä muodossa.

 

Tietoja käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus. 

 

Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. 

 

Henkilötietojen säilytysaika

Kun henkilötiedot on tallennettu sopimussuhteen perusteella, niin henkilötietoja säilytetään koko sopimussuhteen ajan ja niin kauan sen jälkeen kun siihen on perusteltu tai laillinen syy.

 

Mikäli henkilötiedot on tallennettu pelkästään henkilön suostumuksen perusteella, niin tiedot poistetaan viimeistään kuukauden kuluessa siitä, kun henkilö on pyytänyt tietojensa poistamista.

 

 

Oikeus saada pääsy henkilötietoihin

Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee toimittaa kirjautumalla käyttäjätiliisi, jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi, jonka jälkeen voit lähettää yksityisviestin ylläpitäjälle.

 

Mikäli olet unohtanut salasanasi saat se palautettua ”unohditko salasanasi”-toiminnon avulla  ja mikäli tämä ei onnistu voi käyttäjä olla yhteydessä edellä mainittuun rekisterin yhteyshenkilöön.

 

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Käyttäjä voi päivittää tietojaan palvelun profiilistaan. 

Lisäksi käyttäjä voi ottaa yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainituilla rekisterin yhteyshenkilöön.

 

 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus siirtää tietonsa toiseen palveluun. 

Tietojen siirtämistä  koskeva pyyntö tulee ensisijaisesti toimittaa kirjautumalla käyttäjätiliisi, jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi, jonka jälkeen voit lähettää yksityisviestin ylläpitäjälle.

 

Mikäli olet unohtanut salasanasi saat se palautettua ”unohditko salasanasi”-toiminnon avulla  ja mikäli tämä ei onnistu voi käyttäjä olla yhteydessä rekisterin yhteyshenkilöön.

 

 

Oikeus tulla unohdetuksi

Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tulla unohdetuksi, mikäli tietojen säilyttämiseen ei ole perusteita. Tietojen poistamista koskeva pyyntö tulee toimittaa kirjautumalla käyttäjätiliisi, jotta voimme varmentaa henkilöllisyytesi, jonka jälkeen voit lähettää yksityisviestin ylläpitäjälle.

 

Mikäli olet unohtanut salasanasi saat se palautettua ”unohditko salasanasi”-toiminnon avulla  ja mikäli tämä ei onnistu voi käyttäjä olla yhteydessä rekisterin yhteyshenkilöön.

 

Ylläpitäjä voi joko poistaa kaikki käyttäjän tiedot tai anonymisoida ne.

 

 

Evästeiden käyttö

Palvelu ei tallenna mitään sellaista tietoa, joka sellaisenaan mahdollistaisi tunnistamaan yksittäisiä käyttäjiä ilman heidän lupaansa. Jokainen eväste, jota voidaan käyttää sivustolla, käytetään ainoastaan istunnon aikana tai säilyttääkseen käyttäjän asetuksia. 

Evästeitä ei jaeta kenenkään kolmannen osapuolen kanssa.

 

 

Kolmannet osapuolet

SparkPost

Sähköpostiosoite, sähköpostiviesti.

Lähetetään vain EU:n alueelta.

https://www.sparkpost.com/policies/privacy/

 

DigitalOcean

Palvelun palvelimien ylläpitäjä. 

Palvelimet sijaitsevat vain EU:n alueella.

https://www.digitalocean.com/legal/privacy/

 

Amazon Web Services

Varmuuskopiot, kaikki kuvat ja muut ladattavat tiedostot.

Vain EU:n alueella.

https://aws.amazon.com/privacy/

Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry, Vaaralan talkootie 10 b, Vantaa, Uusimaa, 01230

Third Parties

Spam Defense
The IPS Spam Defense Service passes the email address and IP address of the registering member to the service to determine the likelihood a registering account is a spam source.
Invisible reCAPTCHA
This site uses a CAPTCHA to ensure humans are performing certain actions. The CAPTCHA provider may set a session cookie and get information about your internet browser and device accessing this website.