Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

joekki

Jäsen
 • Viestit

  3
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

0 Neutraali

Tietoja käyttäjästä joekki

 • Taso
  uskaltautui rekisteröitymään
 • Syntymäpäivä 09.01.1984

Yhteystiedot

 • Skype
  turunkeisari

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Mies
 • Sijainti
  Turku, Haarla
 • Kiinnostuksen kohteet
  Lenkkeily, avantouinti, valokuvaus, www
 1. joekki

  Maakilpikonnalle sopivat pelletit.

  Heips, jos jotakuta kiinnostaa niin mulla on useampi kilo Pre Alpin Testudoa Fibre ja Original (pelletti + normaali), mutta parasta ennen -päivä on tammikuu 2017 (ostettu 2016/02). Eli ei maksa mitään, tule vain hakemaan pois jos uskallat käyttää. Kuivassa säilytetty vessan komerossa, ei ole pilalla, mutta en tiedä mitä tekee ravintoarvoille kun on vuosi sitten mennyt päivät. Menin tilaamaan joku vuosi sitten suoraan Saksasta kaks isoa (8 ja 12.5kg) säkkiä noita ja luulin, että menee nopeammin :D Väärin arveltu.. Puolillaan molemmat. Turusta voi hakea Hirvensalosta tai lähetän toki postimaksua vastaan jos joku haluaa.
 2. joekki

  Maakilpikonnan ulkoaitaus

  Moikka arvon herppiläiset! Saatiin vihdoin viimein rivari ja sinne takapiha. Nyt olisi tarkoitus rakennella piha-asumusta mutta ensimmäinen kysymys tuli heti mieleen, että onko teidän mielestä huonoa laittaa siirtonurmea siihen kohtaan missä konna tulee olemaan? Piha on siis pelkillä mullilla nyt. Siirtonurmeahan on käsittääkseni lannoitettu aikatavalla. Vai miten tuota lähtisi aloittamaan ns. tyhjältä pöydältä. Kivahan se olisi jos saisi itsekin syödä niitä luonnon antimia suoraan maasta ja ettei olisi vain pelkkää hiekka/multa/rikkaruohoa, mutta en halua lannoitettakaan konnan ruokavalioon. - Juha
 3. Meidän Kaapokin sai vähän lyhyemmän nokan tänään kun uskaltauduin käymään Clas ohlsonilla hakemassa ylihintaiset sivuleikkurit.. Vähän mietitytti aluks, mutta sain pari milliä lyhennettyä ja oli muuten helpompaa kuin kynsien leikkaus vaikkei ajatuksena kuulostakaan kovin helpolta.. Vähän se potki ja koitti pistää päätä piiloon mutta utelias kun oli ja koko ajan kurkisti katsomaan porkkanan värisiä sivuleikkureita niin napsaisin varovasti joka kurkkaisulla kun pidin päästä kiinni (kuin tupakasta, kuten joku sanoi - hyvä vinkki). Homma jatkuu parin päivän päästä. Alkoi aika innolla etsiä terrasta mitä sai toimenpidepalkinnoksi tällä kertaa :) Porkkana ja paprikaa oli siellä niin pääsi heti testaamaan uutta purukalustoa.
×