Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Kineth

Jäsen
 • Viestit

  15
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  0%

Kineth last won the day on February 26

Kineth had the most liked content!

Maine sivustolla

3 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Kineth

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

269 profiilin katselua
 1. Kineth

  M: Iso Terraariotorni

  Myyty!
 2. Kineth

  M: Viljakäärme naaras

  Myyty
 3. Kineth

  M: Viljakäärme naaras

  Hintaa alas, 85e 🙂
 4. Kineth

  M: Iso Terraariotorni

  Hinnat väärin, 250e hinta, ja 150 käsiraha esim, jos vaihto toiseen yhteen terraarioon :)
 5. Kineth

  M: Viljakäärme naaras

  Myynnissä eläinlauman vähentämisen tähden kiltti, hyvin syövä, kakkiva, ja nahkansa luova viljakäärme tyttö.Voi käsitellä, ja sopii hyvin esim ensikäärmeeksikin.Tutkiskelee iltaisin mitä terran ulkopuolella tapahtuu, ja seurailee kovasti. 🙂Väritykseltään tyttö on Snow Motley Haku vantaalta. 120e tai järkevä tarjous 🙂
 6. Kineth

  M: Iso Terraariotorni

  Eli myynnissä olisi noin: Leveys 90cm , syvyys 61cm, korkeus 195cm. joka on tehty vesivanerista. Terratorni on jaettu 5 osaan. 3 isoa osaa, ja kaksi pientä alla. Käärmeharrastus jää yhteen käärmeeseen, ja tuo vie turhaa tilaa 🙂 Terrassa itsessään on tekniikat mukana, eli jokaisessa osiossa on lamput/hehkulampuille paikat. ja kolmessa isossa on loisteputkille paikat, en ole varma toimiiko nykyiset loisteputket, kun niitä ei nyt ole tullu tarvittua, mutta pistokkeet joihin se putki laitetaan toimii kyllä. kahteen isoista osioista on asennettu oksat kiipeilyä varten, ne toki helposti saa pois jos haluaa. Ollut käytössä kuningaspytikoilla, ja viljiksillä. Siivoan terran ennen myyntiä. Terraa ei saa osiksi(paitsi tietenkin lasiliukuovet saa pois), joten vaatii pumppukärryt ja pakun. voi olla että kaks ronskia ukkoaki sais sen kannettua. mahtuu hissiin 🙂 Sijaitsee vantaalla josta haku. Hinta 350e tai paras tarjous. Etsinnässä on 100/90cm leveä, 40cm+ korkea ja syvä liukuovi terra, tai muu jossa on ovet. ei siis akvaariota. jonka voin tuohon vaihtaa, ja 250e käsirahaan esim 🙂 viestiä tänne , YV tai sähköposti chaos1488@gmail.com
 7. Kineth

  Etsinnässä käärme, ja terraario

  Löytynyt :) nyt ilmoitus uuden terran etinnässä laitettu, tän voi vaikka poistaa
 8. Kineth

  Vaihdetaan, tai otetaan vastaan

  Täällä ei ollut vaihdetaan osiota, niin ajattelin kysellä että olisiko kellään isoa akvaariota verkko, reikälevy tms kannella, tai isompaa terraariota vaihtaa Pienempään ehjään liukuovi terraarioon(n.66cm leveys, 35cm syvyys, ja korkeus 47cm), ja vaikka akvaarioon(N.60cm leveys, 35cm syvyys, 35cm Korkeus) jossa mukana lasikannet ja valaisin?(mitat ovat noin mittoja) Uuden kärmeksen uusi terraario pamahti muutossa, ja toi nykyinen liukuovi terraario on aivan liian pieni tolle typykälle. Asun vantaalla, ja mulla ei valitettavasti ole autoo, mutta bensa rahaa tms voin kyllä antaa jos tarvetta
 9. Kineth

  Myrkyt ja kyyt

  Pidätkö sä mitään blogia mistä vois seurailla sun myrkkyjä, ja tutkimuksia ja tietoja? @tonikin Kuulostaa nimittäin tosi mielenkiintoselta!
 10. Kineth

  Myrkyt ja kyyt

  Kestää hieman näissä mun viesteissä kun oon vielä uus käyttäjä :) @tonikin Onko sulla mahdollisesti kuvia sun beruista? onko sulle sattunut mitään erikoisia värejä lisäännyttämisen johdosta? Mitä oot tutkiessasi huomannu?
 11. Kineth

  Myrkyt ja kyyt

  Joo en ainakaan mä ole mistään luonnosta mitään eläintä noukkimassa. Ihan itteeni siis kiinnosti se että kun on kuitenkin suht mieto myrkky että onko ihmiset niistä jotenkin villiintyny ja saanu aikaan hurjia värejä :) Mietin kans tota hibernointia että saattaa olla aika vaikeeta pitää edes kyseistä lajia. oon hullaantunu myrkkyihin, mutta en uskaltais koskaan sellasta itse hommata :) ehkä joku pienehkö myrkytön riittää tällä hetkellä kun sellasen löydän :)
 12. Kineth

  Käärmeen nimi

  Sit kun itelle kärmes tulee niin nimeksi varmaan pläjähtää ; Lestat, marius, merrick, enkil, kekkonen :D jos on poika. jos tyttö niin Akasha, pandora, ihku, ambrosia,desdemona,jezebel, kora, kali tms
 13. Kineth

  Myrkyt ja kyyt

  Kiitoksii Minna :) pitää ootella jos Toniki tulee jossai vaiheessa kommaamaan. meen koittaa kattoo jos jotain kuvia löytyypi :)
 14. Kineth

  Myrkyt ja kyyt

  Eli mimmosia myrkkyjä suomessa on, ja mitä teillä on? Ja onkohan kenelläkään ihan lemmikkinä perus kyykäärmettä(Vipera berus)? Siis ei suomessa, koska rauhoittettu, mutta ulkomailla?
 15. Kineth

  Etsinnässä käärme, ja terraario

  Eli myrkytön, ensikertalaiselle sopiva käärme ja/ tai terraario hakusessa vantaalla(kohtuu hinnalla). Maitokäärmeet, rottakäärmeet ja viljikset kiinnostavat. Ollut ennen kaksi viljaa, mutta siitä on aikaa. Elikkä viestiä tänne, tai chaos1488@gmail.com :)
×