Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

PikkuGekko

Jäsen
 • Viestit

  168
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

17 Hyvä

Tietoja käyttäjästä PikkuGekko

 • Taso
  vierailee säännöllisesti
 • Syntymäpäivä 06.03.2000

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Ulvila
 • Kiinnostuksen kohteet
  Leoskit, hevoset ja koirat, fantasia-, ja scifi-elokuvat

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

908 profiilin katselua
 1. PikkuGekko

  Matelijatietoutta lapsille

  http://leogekkoilua.blogspot.fi/ Tuonne tein esitelmästä pienen postauksen. :)
 2. PikkuGekko

  Uskomuksia ja outoja käsityksiä herpeistä

  Mun kavereilta on tullut ainoastaan positiivista palautetta noista leogekoista. Kaikki haluis aina nähä ja ruokkia noita ja mun gekot onkin mukavasti aika aktiivisia että tulevat pällistelemään tapahtumia. Aikuiset onkin sitten eri asia... Ne noita aina kauhistelee mut ainakin yksi onnistui pelkonsa voittamaan ja uskalsi tuon ottaa käteenkin. :D Ja sitten noista pelkojen tartuttamisista. Tuttujemme perheen äiti pelkää koiria aivan järjettömästi. (Ei uskaltanut edes tallille mennä katsomaan lapsensa ratsastusta kun siellä on kaksi tallikoiraa) Perheen nuorin tyttö on nyt 9v ja pienestä asti ollut meidän koiran kanssa tekemisissä. Tämä lapsi on perheestä ainut joka ei pelkää koiria. Kaiken lisäksi Piki tykkää kyseisestä lapsesta aivan älyttömästi, koska luottaa häneen eikä lapsella ole mitään epäluottamusta koiraan. Toisin kuin yhdellä omalla luokkakaverillani 14v, johon äiti on selvästi tartuttanut koirapelon. Piki ei millään luota tähän tyttöön ja alkaa usein murisemaan kun tulee lähelle, kun taas sen 9v voin vaikka antaa lenkittää tuota ihan rauhassa.
 3. Kuinkakohan kauan menee että noista toukista tulee kärpäsiä? Itselle ne toukat on ok, muttacmitään lentävää en samaan huoneeseen mun kanssa halua. Saisko noiden kehitystä hidastettua jotenkin? (Muulla tavalla kuin esim. jääkaappiin laittamalla?
 4. Voiko laattojen kanssa pitää lämpömattoa kun on niin tiivis väli niiden ja terran pohjalla?
 5. PikkuGekko

  Lemmikkimessut 2014

  Onkos leoskeja myyntiin tulossa? Urosgekkoa haetaan...
 6. Mitään kokemuksia näistä? Huomasin reptilemaniacsin sivuille ilmestyneen. Näissä pitäisi ilmeisesti olla vähän paremmat ravintoarvot (tai ainakin kalkki) kuin tavallisissa ötöissä. Pitäisi tuota yhtä gekkoa saada lihotettua ja nämä vois olla aika hyviä siihen, vai?
 7. PikkuGekko

  Jättijauhomatojen kasvatus

  Okkei, kiitoksia :)
 8. PikkuGekko

  Jättijauhomatojen kasvatus

  Kuinka kauan koppis voi elää? Ja kuinka kauan noiden kotelo-vaihe kestää?
 9. PikkuGekko

  Matelijatietoutta lapsille

  Juu voin kyllä. :) Muuten voisi jotain pätkääkin siitä tänne laittaa mutta on power pointin muodossa. Lähinnä tuossa esitelmässä on se kun pitää englanniksi puhua.
 10. PikkuGekko

  Matelijatietoutta lapsille

  Itse olen 14v. ja pidän koulussa enkun esitelmän leoskeista. Toinen gekko lähtee kouluun mukaan kun on sellainen yksilö jolle käsittely on ok eikä mistään oikein stressaa. Toista gekkoani en ikinä voisi kuvitellakaan mihinkään vieväni kun on vähän herkempi tapaus. Mutta toivotaan että esitelmä nyt onnistuisi hyvin. :)
 11. PikkuGekko

  Leopardigekon ruokinta

  Syö lähes joka päivä noin. 4 matoa ja kolme sirkkaa
 12. PikkuGekko

  Leopardigekon ruokinta

  Todella pitkän paaston pitänyt ja hurjasti laihtunut gekko alkoi vihdoin viime viikolla syömään kunnolla. Tänään punnitsin eikä kaveri ollut lihonut grammaakaan pahimmasta laihuudestaan. Kuinka paljon ja mitä gekon pitäisi syödä että se lihoisi? Kyseinen gekko painaa 50g ja on hurjasti alipainoinen.
 13. PikkuGekko

  Leopardigekon syömättömyys II

  Jep, ihan normi paastoa mietin, mutta tämä tosiaan alkoi jo maalis-huhtikuussa ja loppui vasta nyt enkä ihan näin pitkää paastoa ole gekon kuullut pitävän. Ja meillä yleensä on montaa lajia kerralla. Yleensä 2-3. Ja kaksi gekkoa niitä syö. Tällä hetkellä ötöjä talossa on kyllä poikkeuksellisen paljon. Jauhiksia kasvatetaan, lisäksi tällä hetkellä jättiksiä, vahakoin toukkia ja sirkkoja. Nyt jo on gekko omaan silmään hieman lihonut pahimmasta laihuudestaan, huomenna punnitaan molemmat gekot niin varmistuu vielä asiasta. :)
×