Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Foreverfree

Jäsen
 • Viestit

  30
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

7 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Foreverfree

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Vantaa

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

788 profiilin katselua
 1. Mihis suuntaan tää positiivilista on nyt menossa? Tuli vaan yhtäkkiä tää taas mieleen ja se pelko uskaltaako tässä uusia herppejä hankkia, mitä jos se omassa terraariossa asusteleva herppi päätyykiin jollekin kieltolistalle. Viedäänkö se rakas lemmikki sillon pois, vai joutuuko käymään hirveen paperisodan, että EHKÄ saat pitää sen lemmikkinä eläimen elämän loppuun asti. Mitään listaa sallituista/kielletyistä herpeistä en ainakaan vielä löytänyt googlettamalla. Ehkä pelkään/stressaan turhaan, mutta... 🤔
 2. Foreverfree

  Viljakäärmeen poikanen

  Ostetaan viljakäärmeen poikanen. Ei amela.
 3. Foreverfree

  Kotiloiden tilaaminen ulkomailta

  Tästä aiheesta löytyy kyllä jo täältä keskustelua, jos jaksaa vähän selailla, mutta kerrottakoon nyt kuitenkin, että itse tykkään tilata täältä http://www.snails4you.com/. Omakaan englannin kielentaitoni ei ole mitenkään kehuttavaa, mutta tuo sivusto on mielestäni helppo käyttää silti. Paypal tilin vaatii kyllä. Kaikki kotilot tulleet ainakin itselleni terveinä ja elossa perille.
 4. Foreverfree

  Keskustelua myskikilpikonnista.

  Sternotherus odoratus tänne tulossa varmaankin. Ei ole tilasta puutetta kyllä jos isoksikin kasvaa :D
 5. Foreverfree

  Keskustelua myskikilpikonnista.

  Ok! :) Eli siis jäävät jotain 8-20cm välille? Tuossakin aika iso tuo kokoero, mutta mitä nyt lukenut ja saanut selville, niin pienimmät noin 8 senttisiä ja voivat kasvaa jopa 20 sentin pituuteenkin.
 6. Foreverfree

  Keskustelua myskikilpikonnista.

  Nyt tarvitsisin vähän tietoa näistä myskeistä, kun olen tässä sellaista suunnitellut ehkä hankkivani. Netistä löytyy todella vähän tietoa suomeksi ja muut kielet ei taivu ja tämänkin ketjun luin jo läpi ja jäi vielä askarruttamaan tällainen asia, että kumpi kasvaa isommaksi, uros vai naaras? (vai molemmat samankokoisia?) Tiedot myskien koosta, joita olen löytänyt heittelevät todella paljon ja jossain väitetään naaraan jäävän pienemmäksi ja jossain sivulla taas uroksen kerrotaan jäävän pienemmäksi.
 7. Minkähän hintaisia mahtavat tularit olla tuolla akvaario kurjessa, jos joku tietää? :)
 8. Foreverfree

  Kotiloiden sairaudet ja tapaturmat II

  Mikähän mahtaa olla ongelma, kun yhdellä kotilollani oli jatkuvasti niin että jalka oli syvemmällä kuoressa, eikä siinä kuoren reunassa kiinni niinkuin muilla kotiloillani? Toivottavasti joku ymmärtää.. paremmin en osaa selittää ja nyt kotilo oli painunut kokonaan kuoreen ja kuollut. Ihmetyttää myös kuoressa olleet valkoiset pilkut, jotka nekin olivat siitä asti kun kotilon sain ja ne vain näyttivät lisääntyvän.. Tämän kotilon sisaruksella myös samoja pillkkuja. Ei ole yhtään kivaa kun ehti olemaan minulla suunnilleen muutaman viikon ja kuoli jo nyt poikasena :( Pahoittelen jos tekstini on sekavaa, mutta olen vain niin hämilläni, että mitä tässä nyt oikein tapahtui.
 9. Foreverfree

  Kauppatorin säännöt

  Pakko kysyä, mutta onko kauppatorilla sallittua harrastaa niin sanotusti jälleenmyyntiä? :huh: Olen sielläkin törmännyt tähän ilmiöön, että myydään jotain Ebay tavaraa kasoittain ja vieläpä paljon kalliimmalla, kuin ne todellisuudessa maksaa.
 10. Foreverfree

  Voita liput lemmikkimessuille 2015

  Käärmeet kiinnostaa erityisesti ja lähteepä sieltä yksi kotiin mukaankin :P
 11. Foreverfree

  Otukset

  Vanha ja hieman sumea kuva, mutta pakko lisätä tännekin kun on jotenkin kivan näköinen :D
 12. Foreverfree

  Otukset

  Kylvyssä ^_^
 13. Foreverfree

  Otukset

  Hannibal, 5-vuotias viljakäärme :) Ja tässä 2kpl Achatina fulica white jade, joita kutsutaan vaan nimillä Löllö1 ja Löllö2 :lol:
 14. Noh, olihan se pakko vähän tätä naikkosta näpäyttää ja laittaa viestiä takasinpäin, etten hänen ostoaikeisiinsa enää luota ja eikä se sähköposti osoite siitä mihinkään muutu, vaikka nimeäs vähän muokkaisitkin ;) Yksi ärsyttävimmistä asioista, että ensin kysellään ummet ja lammet ja kun olisi oston aika niin kadotaan savuna ilmaan.
 15. Hehheh, katsoinpa juuri sähköpostini niin tämä toisena ollut ostaja (jota jopa vastaan menin) on laittanut viestiä samasta sähköpostiosoitteesta, mutta vaihtanut vain nimensä. Samasta myynti-ilmoituksestani siis kyse,tavaroista jotka hänen piti tänään hakea, mutta teki oharit ja nyt olisi niitä taas ostamassa ja vieläpä tinkaamassa hintaa.. enpä taida vastata ;)
×