Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Wirnu

SHH ry jäsen
 • Viestit

  560
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  3
 • Palaute

  0%

Wirnu last won the day on June 3 2015

Wirnu had the most liked content!

Maine sivustolla

305 Loistava

Tietoja käyttäjästä Wirnu

 • Taso
  herppeilee jo tosissaan
 • Syntymäpäivä 01.11.1975

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Tornio
 • Yhdistys
  Suomen Herppiharrastajat ry

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 180 profiilin katselua
 1. Wirnu

  Gargoyle gekko

  Kokeileppas vaikka jotain lentävää ötökkää tai sopivan kokoisia sirkkoja. Omista gargoyleista harva syö jauhomatoja. Ja niinkuin Viljami vinkkas, liity Uuden-Kaledonian gekot ryhmään. Siellä saa kyllä kivasti apua. :) Ja todella mielelläni itse kuulisin gekostasi enemmän. :D
 2. Wirnu

  Lichanura trivirgata, Ruusuboa

  Tuossa Lizzardin kuvissa on ihan selkeesti meidän ruusun vanhemmat, ja meidän tulevan ruusun vanhemmat ;)
 3. Wirnu

  Paastoilu

  Täällä tuleva paastoilija on vaihdolla. Toivottavasti saatas vielä jokunen iso rotta uppoamaan ennen hiljaiseloa.
 4. Wirnu

  Kuningaspytonin nahanluonti

  Yksilöiden välillä on isoja eroja. :) Koko katraan hoidan samalla tavalla, ovat samoilla lämmöillä jne. Ja yksi vaihtaa todella näppärästi, ja nopsaan kun taas toisella homma tuntuu kestävän ja kestävän. Fire on oikea malliesimerkki siitä kuinka homma hoidetaan näppärästi, kun taas toinen kakaroista on sellanne hidas hiturainen tuossa hommassa. Mielenkiinnolla odottelen kun kakara kasvaa että miten ikä vaikuttaa vaihtamiseen.
 5. Wirnu

  Tokay residence

  Mehumaijan käyttäjänä toi kalkkihommeli on tosi tuttua. Vesi kiehuu alakattilasta pois, ja jäljelle jää kalkkilillua. Siispä mehumaija käyttöön, että saat kalkitonta vettä ;)
 6. Wirnu

  Horrosketju 2015-16

  Täälläkin nukutaan jo. :) Viikko kohta jääkaappia takana, starttia unille haettiin hallilta jossa lämpötila keikkuu kymmenen asteen tietämillä. Sisällä ei meinaa oikein jäähtyä, kun terrat on avoimen yläkerran aulassa. Tuollainen Natinan ulkoa horrokseen olisi todella ihanteellista, ikävä kyllä koko kesä meni konnilta reisille. :( Reilun viikon pysytteli yölämmöt yli viiden asteen.. ja niin märkä kesä muutenkin. yyh... :P
 7. Wirnu

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Eilen keräilin uusia omenapuista, pihlajasta ja vadelmista pudonneita lehtiä ja laitoin ne A.Hovan purnukkaan. Tänään kun pikku hemmoa etsin että saisin kummipojalle sitä näyttää, niin ötökkä touhus ötökän touhujaan heti lehtikerroksen alla. Somaa. :wub: Taidan keräillä noita lisää jemmaan.. Riittää pienelle talveksi.
 8. Wirnu

  Strategisia mittoja

  1.0 Pastel penska 05/15 165g 0.1 Vpi Ax penska 07/15 235g ja isot pojat 1131g ja 1227 g.
 9. Wirnu

  Kuningaspytonin ruokinta

  Kakarat talossa kasvaa, muuttaneet isopiin asumuksiin ja kummallakin on ruokahalu kohdillaan. Myös toinen isoista pojista syö edelleen reippaasti. Normi jätti syömättä... mutta tältä kaverilta hyvin odotettavissakin. Täytyy myöntää, että oon vähän pehmo.... Sulattelin isoille pojille noita +120g rottia ja eiköhän toinen kakara tullu pörräämään terrassaan etulasia eestaas. Vaikka sillä ei vielä olis kalenterin mukaan ollutkaan eväspäivä, sulatin sille, sekä toiselle penskalle. Ja huh millä vauhdilla kumpiki tuli syömään! Ihana kun maistuu. :wub: Koko katras syö meillä rottaa. En viitsi ees hiiriä noille tarjota vaikka niitäkin olis jokunen pakkasessa.
 10. Wirnu

  Kummitussirkka (Extatosoma tiaratum)

  Kyllä homma on niin, että mun täytyy saada muutama tämmönen... Onkohan sakkia joilla olis munia/poikasia menossa tuleville messuille? Mulla olis kyyti valmiina, vain kuljetettavat uupuu...
 11. Meillä on kovaa huutoa puolitetut saviruukut. :) Niiden alle pääsee nukkumaan, yli voi kiipeillä ja kiertääkin voi Offroad tyylisesti kallellaan. Jokusen kerran on tullu säikähdettyä, että miksi konnan kilvessä on jotain punertavaa, mutta lähempi tutkiminen on paljastanut ruukun värjäämäksi. :D Ruukkuja on myös monen kokoisia, eivätkä ne tolkuttaman kalliitakaan ole.
 12. Wirnu

  Kuningaspytonin terraarion pohjamateriaali

  Meillä on kummallakin aikuisella tuo Plantation Soil, ja hyvin vaihtavat ( yhden kerran toinen on "räjähtänyt.. muuten vaihtaa kumpikin sukkana). Terraa en isommasti sumuttele vaihdoille, hieman tekokasveja ja kiipeilypuita. Pohjaa en kostuta extraa vaihdon aikana. Vesikipotkin on sitä kokoluokkaa, ettei noi mahdu niihin kokonaan makaileman. Mitään kosteusmittareita ei oo ikinä tullu käytettyä, joten noihin lukemiin en osaa sanoa. Terroina meillä on exot, joten ilman vaihtuvuus on melkoinen verrattuna umpinaisempiin.
 13. Wirnu

  Kuningaspytonin nahanluonti

  Fire vaihtoi taas mallikkaasti. :) Toi hemmo on kyllä oikea unelma ensimmäiseksi pytoniksi.
 14. Wirnu

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Bon voi täällä hyvin. Kyllä sille kaverin vois sujauttaa keväällä samaan purnukkaan. Mukavasti onkin tuossa yksi 45*45 exo tyhjänä odottelemassa mitä siihen keksin ;)
 15. Wirnu

  Kuningaspytonin nahanluonti

  Kakaroiden ekat vaihdot takana. Toinen ok, toinen räjähti. Tuon räjähdyksen melkein arvasinkin, että noin tulee käymään. Oli nimittäin just tulossa piilostaan naamanahka rusetilla kun kopistelin toiseen terraan evästä. Mun tuuria... mun tuuria. Mutta "hautomo"hoidon jälkeen kakara sai karisteltua loputkin pois, eikä tarvinu sitä isommasti rapeltamaan alkaa. Fire vaihdolla...
×