Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Aikku

Jäsen
 • Viestit

  5
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  0%

Maine sivustolla

0 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Aikku

 • Taso
  uskaltautui rekisteröitymään

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Hämeenlinna

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

435 profiilin katselua
 1. Aikku

  Kipeä suokilpikonna!!

  Kiitos ohjeista ja on konnalla maa-alue jossa viettää usein aikaa lämpölampun alla.
 2. Meillä on 6vuotias suokilpikonna jonka kiven vatsapuolella huomasin tänään oudon "reijän" ja tässä on siitä kuva. onko jollain tietoa mikä tämä on. Apua tarvittaisiin nopeasti!! Onko joku sieni?
 3. Aikku

  APUA!!!

  Tarvitsen kiireellistä apua leopardigekkoni suhteen. lisko on naaras ja sen mukaan mitä entiseltä omistajalta tiedetään lisko on n. 13 vuotias mutta kukaan ei tiedä oikeaa ikää. Lisko on laihtunut kamalasti noin 3kk aikana ja häntä tälläketkellä sormenpään paksuinen joten huoli on suuri, ei suostu syömään mutta juo normaalisti. Asuu toisen naaraan kanssa yhdessä ja ovat aika läheisiä (usein samassa piilossa vierekkäin). Nahanvaihto ei suju kunnolla joten joudun itse sitä pois ottamaan märän pyyhkeen avulla. Olen nutriplus geeliä antanut noin 1kk suun pieliin 2kertaa päivässä mutta ei mitään tuloksia. lähin eläin lääkäri 3-4 tunnin ajomatkan päässä joten sinne vienti ei onnistu. Olen monta kertaa Johanna rauliolle yrittänyt soittaa mutta aina on kiireistä. Lämmöt kunnossa ja matoja aina tarjolla joten mikä on ongelma, onko lisko tekemässä kuolemaa. Huoli on suuri!
 4. Aikku

  leopardigekko sairas?

  Kiitos tiedosta, vien niin pian kun pystyn
 5. Eli mulla on semmonen 10 vuotias leopardigekko naaras joka on tosi laiha, häntä on myös tosi ohut. Ei ole suostunut syömään reiluun kuukauteen juuri mitään mitä olen tarjonnut, olen tarjonnut jauhiksia, sirkkoja ja vahakoisia, vahakoisia se söi joku 7 ja myöhemmin löysin puolet niistä kokonaisina oksennettun terraarion nurkasta, mistä tämä johtuu? on leopardigekko joskus harvoin syönyt muutaman vahakoisan muuta ei ole syönyt, silti se käy kakalla ihan normaalisti joten se voi olla käynyt itse matokiposta syömästä mutta kun tarjoan se ei syö, vitamiinia ja kalkkia olen antanut ja juomassa liskon olen nähnyt. Nyt tänään huomasin että koko liskon häntä on muuttunut paljon tummemmaksi. (minulla on myös toinen lisko samassa terraariossa, ja liskot tulevat hyvin toimeen)En tiedä mikä liskolla on ja olen huolestunut. Kiitos jo etukäteen!
×