Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Lobotomia

Jäsen
 • Viestit

  36
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  N/A

Lobotomia last won the day on March 26

Lobotomia had the most liked content!

Maine sivustolla

3 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Lobotomia

 • Taso
  tutustumisvaiheessa
 • Syntymäpäivä April 16

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  En kerro
 • Sijainti
  Espoo
 • Kiinnostuksen kohteet
  eläimet,video pelit,sarjakuvat,animaatiot,elokuvat,piirtäminen ja nukkejen kustomointi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1 200 profiilin katselua
 1. Lobotomia

  Terraario

  Elikkä ostettais lasi terra hyväkuntoisena jonka kokona on joko 30x30x45cm tai 45x45x45cm. (leveys,syvyys, korkeus) Hinnasta neuvotellaan. Hyvähän olis että kuljetus onnistuis(maksua vastaan tottakai) kun ei omisteta autoa, mutta helsinki-espoo alueelta voidaan koittaa noutaa itsekkin. Yhteydenotot yv. llä kiitos.
 2. Lobotomia

  Joki- ja exoterra,Espoo

  ei tarvi julkasta, molemmat myyty
 3. Lobotomia

  Joki- ja exoterra,Espoo

  Joki terra varattu :)
 4. Lobotomia

  Joki- ja exoterra,Espoo

  Exoterra varattu :)
 5. Lobotomia

  Joki- ja exoterra,Espoo

  Myydään yksi exoterra ja yksi joki terraario. Exoterra: Ei tullutkaan käyttöön,terran mukana saa kiipeilypuun. Mitat: 60x45x45cm (leveys x syvyys x korkeus) Kunto: Hyvä,muutamia käytönjälkiä. Hinta: 65€ Joki: Oli lyhyen aikaa harjasgekolla,nykyään vaan kerää pölyä nurkissa. Mitat: 50x40x80cm (leveys x syvyys x korkeus) Kunto: melkein uusi,muutamia teipin jälkiä sisä -ja ulkopuolella jotka eivät sinänsä häiritse. Hinta: 100€ Exoterra vaatii hieman enemmän siivousta,kummatkin kannattaa desinfioida ennen käyttöönottoa. Yhteydenotot yv.llä,kuvia saa kysymällä. Vain nouto.
 6. @larryb Toi pitääkin muuten laittaa ostoslistalle :D kiitti!
 7. En nyt taaskaan tiennyt mihin tämän aiheen tunkisin,saa siirtää jos on tarvista. Elikkä ostin käytettynä aika pienen kaksi osaisen puuterran 60x52x63cm(pituus,leveys,korkeus). Olin katsonut koon väärin mutta en sitten viitsinyt perua ostoa kun kuljettivat meille asti,joten nyt mietinkin että mikä eläin tohon mahtuisi? Oon enimmäkseen painottunu käärmeisiin mutta voin myös miettiä muita eläimiä koska tohon tuskin mikään kärmynen mene,kuhan ei oo hyönteisyöjiä. Jos en löydä asukkeja niin myyn tän kans eteenpäin jollekkin joka paremmin tarvii. :)
 8. Lobotomia

  Avuton ensikertalainen

  Mitä Satiainen tossa sanoikin,kans täällä oli kasvattaja listakin jossain josta varmana löytyy joku varmasti luotettava henkilö jolta hommata. Myös noita on vähän väliä tuolla kauppatorilla myynnissä.
 9. Lobotomia

  Millanen käärme ois hyvä?

  Riippuu nyt vähän itestä,kannattaa lukee tietoa just foruumeilta sun muista niin kyllä se oma laji löytyy,ite alotin kuningaspytoneilla.
 10. Lobotomia

  Silmä pullottaa ulospäin

  @Mirgrithvoipi olla, onneks ei tarvinnu lähtä eläinlääkäriin kiikuttamaan vaan hoitu tälleen :)
 11. Lobotomia

  Silmä pullottaa ulospäin

  @AniJ@Mirgrith Joo siis tänään kun tarkistin terran nii tytön nahka löytyi kokonaisena ja silmät olivat palanneet normaaliin kokoonsa. Olikohan sitten jokin nahanlähtöön liittyvä juttu? En oo kyllä ikinä nähny muiden käärmeitteni kanssa että silmä turpoaisi takkia luodessa. Tosiaan kummiskin kaikki on nyt hyvin,kiitos kovasti teille vastauksista! :)
 12. Lobotomia

  Silmä pullottaa ulospäin

  Huomasin tuossa kun siivosin käärmeen terroja että meidän nuorella kunkku tytöllä silmä on aivan julmetun ison näköinen,pullottaa ulospäin ja näyttää kuin olisi repäissyt siitä jotakin. Käärme ei itsessään näytä paljon välittävän vaan ihan tuttuun tapaan oli käsiteltävissä,jokseenkin hieman enemmän sähinää kuin yleensä. Ajattelin että olisikohan tyttö itsekseen raapaissut silmän johonkin? Vai voisiko kyseessä olla ihan pop-eye?Tosiaan toinen silmä pullottaa täysin mutta toinen vain ihan hieman. Tosiaan kosteudet on kunnossa,samoin lämmöt,syö ja luo nahkansa hyvin. Pistän kuvan tähän mitä sain otettua,tosi epäselvä mutta ainut jonka sain otettua(tämä yksilö ei meinaa sitten ikinä pysyä paikallaan).
 13. Lobotomia

  Kummitussirkka (Extatosoma tiaratum)

  Hei voisiks vaikka päivitellä tänne miten sun tilauksesi meni? Olis aika mielenkiintonen tietää tulevaisuutta varten :D
 14. Lobotomia

  Kummitussirkka (Extatosoma tiaratum)

  Joo oon huomannu ton suomen postin tapauksen muutaman kerran muiden ostosten kanssa. :/ Pitää varmaan pistää jotain erikoisohjeita myyjälle jos tulee tilamaan.
 15. Lobotomia

  Sininuolimyrkkysammakot

  Kiitos sulle! :)
×