Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Napponen

Jäsen
 • Viestit

  10
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  1
 • Palaute

  N/A

Napponen last won the day on May 12

Napponen had the most liked content!

Maine sivustolla

1 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Napponen

 • Taso
  tutustumisvaiheessa

Profiilin tiedot

 • Sijainti
  Hämeenlinna
 • Kiinnostuksen kohteet
  taiteet sekä matelijat

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

300 profiilin katselua
 1. Napponen

  2 gekkoa samassa terrassa

  Tuo terran koko on vähän kiinni keneltä kysyy. Itsellä on 90*45*30 terra yhdellä naaraalla. Hän ei seuraa halunnut joten asuu yksin. Itse sanoisin että tuo terraan on kyllä sopiva kahdelle, mutta piiloja tulee olla reilusti jos kahta ajatelit pitää samassa. Sanoisin että kaksi per nuppi PLUS wetbox tottakai! Ja tosiaan totuta leot toisiinsa ensin TODELLA hyvin!!! Jos toinen niistä on reippaasti ujompi niin sattaa jäädä alakynteen helposti riidan aiheutuessa tai stressautua erittäin pahasti. Elikkä pitää varautua siihen, että he eivät toimeen tule ja molemmille täytyy olla oma terra.
 2. Napponen

  Auttakaaa gekko syömään!

  Kuinka uusi leo on kyseessä? Jos vasta alle viikon ni varmaan vaa stressaa. Muussa tapauksessa ehdotan seuraavaa: nosta gekko kupin lähelle että kaveri huomaisi ruokansa. Sitten vaikka pihdeissä liikuttaa nopein liikkein yhtä sirkoista gekon ja kupin välillä. Jos ei luonnistu niin hädässä joku iso astia (muovinen karkki tai jäätelö rasia) johon kaadat elävistä sirkoita muutaman ja lasket gekon mersästämään rasiaan. Itsellä toimi tämä. Ensimmäisen Leiskun ollessa uusi tulokas. Nykyisin syö pihdeistä.
 3. Napponen

  Jamaikan sirkoista

  Omasta mielestä ovat ihan perus tumman ruskeita?
 4. Hei! Pikkusta apua nyt haeskelee täältä. Tosiaan nyt tullut uusi pyton taloon ja ei syö sitten millään. Ollut nyt toista viikkoa uudessa kodissaan ja viime perjantaista eteempäin joka toinen päivä tarjottu ruokaa, mutta pikkunen vaikuttaa vaan sihisevän ruualleen. Ihmisen hajua ei kaveri pelkää lainkaan ja osaa olla rauhallinen kösitellessä. Kaveri on siis jo puolivuotias ja syönyt kuulemma aina hyvin, ennen tänne tuloaan. Normaalisti en huolehtisi näin paljoa, kun onhan se stressi uuteen kotiin tullessa käärmeelle vaikea paikka ja aikuisilla olen paastoiluun jo tottunut, mutta nyt kun en itse ole koskaan poiksen syömis ongelmia kokenut niin auttakaapas te.
 5. Napponen

  Morph? Värimuoto?

  Kiitos avustasi! Ja ei osannut kasvattaja sanoa mikä tämä pikkunen on...mutta ajan kanssa ehkä selviää, kuten sanoit! :>
 6. Napponen

  Nirso leoski

  juu rauhassa voit niitä sirkkoja antaa! kunhan vitamiini pulveria on ruuassa (ei tietenkään joka syötöllä) ja kalkkia aina tarjolla kupissa, noon kyllä leoskisi pitäisi pärjäillä! :>
 7. Napponen

  gekkojen erilaiset ruokintatavat.

  kuulostaa erikoiselta! Normaalisti ainakin Leoskeilla on tapana "hyökätä" aterian kimpuun...mutta joka yksilöllä tosiaan omat tavat syödä! liikkuuko kaveri muuten ihan aktiivisesti (ikäänsä nähden)? joka tapauksessa ainakin on erikoinen syömis tapa gekollasi. :,D Mutta en uskoisi että se mitään haittaa jos kaveri haluaa syödä laiskasti!
 8. Napponen

  Morph? Värimuoto?

  Tosiaan uusi pytikka tuli taloon. Morphista olen kuitenkin epävarma...epäilisin Fire tai Azara? Olisi kuitenkin mukava kuulla muitten mielipiteitä!
×