Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

Barone

Jäsen
 • Viestit

  116
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Palaute

  100%

Maine sivustolla

9 Neutraali

Tietoja käyttäjästä Barone

 • Taso
  vierailee säännöllisesti
 • Syntymäpäivä 08.02.1976

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Projektina on sademetsä terraario ja kallioseinätaustana on styroksista tehty akvaariotausta. Styroksi on tumman harmaan värinen eli siihen ei tule mitään pinnoitetta. Kasvit ja muut sisusteet tulisivat peittämään taustan melkein kokonaan. Ongelmana on siis se, että miten taustaan kasvit olisi järkevintä kiinnittää? Kukkaruukut yms. eivät ole oikein luonnonmukaisen näköisiä. Kasvien kastelu pitää saada järkeväksi eli kosteuden pitää pysyä, mutta liika vesi pitää saada pois.
 2. Itse olen hevostenhoitaja ammatiltani ja työpaikalleni tuli pari vuotta sitten palolaitokselta päällikkö kysymään, että voisiko sielä harjoitella hevostenpelastusta. Tästä tuli mieleen tietenkin, että pelastuslaitos tarvitsee varmasti myös harjoitusta muidenkin eläintenpelastukseen ja hyvin usein unohdetaan herpit. Olisiko tässä yksi harrastajien osaamisalueen tiedonjakaminen, kun jostain syystä on viime vuosina mediassa ollut paljon mm. karanneita käärmeitä.
 3. Barone

  Nettikaupat

  Jostakin luin (en muista herppi.netistä vai FB:stä), että jago24.de olisi sellainen paikka jossa voi asioida suomeksi. Osaako joku kertoa, että kannattaako vain laittaa viestiä heidän nettisivujen kautta suomeksi vai miten kannattaa toimia. Olen heiltä yhden terran ostanut viime syksynä huuto.netin kautta, mutta haluaisin kolmen lisää :)
 4. Barone

  Tulisalamanterit

  Tulisalamaterit tarvitsevat viileän lämpötilan, mutta voin suositella tiikerisalamanteria joka on muuten samantyyppinen, Erona on terraarionlämpötilan helpompi säätely ja terraarion koko. Omallani on terran koko 100x50x60 cm. Vielä on pieni, mutta varmasti tulee iso. Pohjapinta-ala salamantereilla on tärkeämpi ja tuohon sinun terraasi saattasi tiikerikin mennä. Oma tiikeri on Ilkan Ruotsista viime syksynä tuoma.
 5. Barone

  PetExpo 2015

  Mä tuun ostoksille. Ruokaeläimet saa meiltä hyvän kodin. :D Onko joku tuomassa kuoriaisia? Kaikki lemmikki kuoriaiset kiinnostaa.
 6. Barone

  Kuoriaisia aloittamassa II

  Meille muutti tänään kuoriaisen toukkia seuraavanlaisia: kolme Chlorocala smaragdina, "UGANDAN SMARAGDI KUKKAKUORIAINEN" ja kaksi Xylotrupes gideon, "KAAKKOIS-AASIAN SARVIKUONOKAS". Ja eihän nuo mihkään riitä :D
 7. Barone

  Nettikaupat

  Mä oon zooplussasta tilaillut enimmäkseen jyrsijä ja koira tavaraa, mutta toimitus on ollut nopea. ReptileManiacsia käytän paljon helppouden ja nopeuden takia. Petshop on 20.1.2015 asetettu käräjäoikeudessa konkurssiin.
 8. Barone

  Sammakot vie mukanaan!

  Mulla on ollut sammakot ns. jäissä, kun partikset, marsut, rotat ja kiinanharjakoira on vienyt mun ajan. Lisäksi viime kesä meni keppien kanssa sählätessä, kun polvi murtui. Mutta nyt meillä on asustanut melkein kuukauden tiikerisalamanteri. Hän on kotoisin Ruotsista ja on aivan valloittava. Myrkkynuolia meinasin seuraavaksi, mutta mä taidan jättää noiden banskujen kasvatksen muille. Konna tai sarvisammakko taitaa tulla meille seuraavaksi.
 9. Etsiskelin noita torakan kasvatus keskusteluja ja linkit niihin ovat hieman omituiset. Yhdestä tuli pelkkä valkoinen sivu ja toinen vei etusivulle sillain, että oli keskustelun osoite osoiterivillä, mutta sivu oli etusivu. Löysin kyllä etsimäni muulla tavalla.
 10. Marun laittama ongelma on sama mistä minäkin selitin. Ennen kuin tuo linkkiongelma korjataan niin voi ottaa sen s-kirjaimen itse pois sieltä välistä.
 11. Jostain syystä linkit sivuilta keskusteluihin näkyvät sillain hölmösti allekkain. Esim. Lista ruokaeläinkasvatus keskusteluista, kun menee vaikka sirkka keskusteluun niin kyseinen keskustelu on aivan kummallisesti allekkain. Näyttää siltä kuin olisi sivun koodit jääneet tehtävässään puolitiehen.
 12. Barone

  Lemmikkimessut 2014

  Koko viikonloppu vapaata eli ostosmatka käy messuille. Mitäs ruokaeläimiä on tarjolla? Kaipailen ainakin torakoita.
 13. Barone

  Lemmikkimessut 2014

  mats mitä lajeja on tarjolla? Noi myrkkynuolet on aina kiinnostanut, mutta pienen sammakon ruokinta on hieman pelottanut. Nyt tuli sellainen "kyllä mä siihen pystyn"
 14. Barone

  Lemmikkimessut 2014

  Onkos muita sammakkoeläimiä joku tuomassa? Sarvisammakko ja konna kiinnostaa erityisesti ja salamanterit.
 15. Barone

  PetExpo 27. - 28.4.2013

  Lauantaina tarkoitus tulla ja tehdä Tarun kanssa kauppaa lokusteista ja toivon mukaan alustavasti myös partaveikosta. :)
×