Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

*Marika*

Jäsen
 • Viestit

  3 594
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  203
 • Palaute

  100%

*Marika* last won the day on September 16

*Marika* had the most liked content!

Maine sivustolla

2 018 Loistava

2 seuraajaa

Tietoja käyttäjästä *Marika*

 • Taso
  ei elämää

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Suomi

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3 665 profiilin katselua
 1. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  0.0.1 Aphonopelma eutylenum
 2. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Oikku
 3. *Marika*

  *Marika*n tuhatjalkaiset

  He tuntuivat olevan innoissaan kun saivat kalanruokaa. (Unohdan näköjään aina tyhjät beetlejelly-kupit kuviin mukaan...) Tämä koitti kiivetä terrasta pois ja annoin sille kalanruokahiutaleen natustettavaksi.
 4. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Harmi, olis kyllä niin kiva saada vihreitä CB-vauvoja. Mun koiras on vielä hengissä, mutta se ei oo tuntunut olevan kovin kiinnostunut naaraista, sen mitä oon nähnyt sitä liikkeellä. Enemmän myös oon nähnyt sen lähentelevän muun lajin naaraita kuin omaa lajiaan Pitäis kai siirtää muut pois siitä terrasta, mut vähän huonosti tilaa tällä hetkellä useemmille lootille.
 5. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Kolmas A. hova (koiras) sentään jäi henkiin, hyvä. A. gigas on kasvanut kesän aikana hurjasti ja on nyt viime aikoina alkanut pyöriä näkyvillä. Aiemmin näin sitä tosi harvakseltaan ja se arasteli valoa kovasti, nyt on huomattavasti rohkeempi.
 6. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Kiva jos niistä on jotain hyötyäkin
 7. *Marika*

  *Marikan* tarantulat

  Hiimu Oi ^Toi pienempi ötökkä ehti jo moltata toistamiseen, hienosti tasan kuukausi edellisen moltin jälkeen.
 8. *Marika*

  *Marika*n tuhatjalkaiset

 9. *Marika*

  *Marika*n muut öttiäiset

 10. *Marika*

  *Marika*n torakat

  Tesselatavavvoja Heitin pari dubiaa tessojen kanssa samaan terraan, kun olivat kasvaneet turhan isoiksi hämiksille, eikä mulla ollut silloin vielä rukoilijasirkkoja. Oon välillä nähnyt, kun dubiakoiras on koittanut tehdä vaikutusta tessanaaraisiin
 11. *Marika*

  Aloittelija kyselee nettikaupoista

  Oon itse kans joskus katsellut kyseistä kauppaa, muttei oo tullut tilattua. Muistaakseni myös kyselin täällä kokemuksia saamatta vastausta. Itse tykkään tilata Virginia Cheesemanilta. Kotiloita hänellä ei ole jatkuvasti myynnissä, mutta tuhiksia on vaihteleva valikoima ja usein myös poikasia/nuoria yksilöitä. Kaikki ötöt on tulleet perille hyvin pakattuina ja hyvässä kunnossa, joka paketti on myös tainnut tulla perille alle viikossa. Aiemmin on myös tullut tilattua useasti BugzUK:lta. Valikoima on suurempi ja hinnat edullisempia kuin Virginialla, ja pääosin kaikki on mennyt hyvin, mutta nyt on omalle kohdalleni kertynyt useempi sen verran huonompi kokemus, etten ehkä sieltä enää tilaa mitään. Asiakaspalvelu on molemmilla pelannut hyvin. Sitten ainakin landsnails.org myös myy kotiloita, mutta omakohtaista kokemusta tuolta tilaamisesta ei ole. Eri lajien tilaaminen samalla kertaa ei oo ongelma, ne pakataan kuitenkin omiin rasioihinsa matkan ajaksi. Niin, ja mihinkään ongelmiin en oo törmännyt ulkomailta tilatessa, ainakin näin kun on EU:n sisältä tilannut.
 12. *Marika*

  *Marika*n muut öttiäiset

 13. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Toinenkin A. hova oli heittänyt henkensä, mahtaakohan kolmattakaan olla enää, hmph. Harmittaa erityisesti kun nää oli nuoria CB-tuhiksia ja olis ollut sopivasti kumpaakin sukupuolta...
 14. *Marika*

  Muut tuhatjalkaislajit kuin A. gigakset III

  Liekö helle ollut liikaa tuhiksillekin, kun multa kuoli S. walkeri -naaras ja isompi A. hova -naaras. S. walkeri saattoi olla vanhakin, kun ehti olla mulla 3 vuotta ja oli aikuisen mitoissa jo saapuessaan, mut A. hova ei ollut vielä täysikasvuinen. Sääli, ettei S. walkeri -pariskunta lisääntynyt missään vaiheessa, nyt on sit koiras yksin.
×