Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

viljami

Jäsen
 • Viestit

  1 204
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  36
 • Palaute

  100%

viljami last won the day on July 7

viljami had the most liked content!

Maine sivustolla

431 Loistava

Tietoja käyttäjästä viljami

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 16.04.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kanta-Häme
 • Kiinnostuksen kohteet
  Liskot, Käärmeet, koirat ja luonto kaikessa kauneudessaan :).

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. viljami

  M: Erilaisia akvaarioita, Jokioinen

  Seran allas on nyt alustavasti varattu mut nuo muut olis vielä vapaana :). Altaat toimivilla valoilla 20€/kpl.
 2. viljami

  M: Erilaisia akvaarioita, Jokioinen

  Nuo kaksi Juwelin allasta lähtis nyt uuteen kotiin 40€ (siis molemmat yhteensä 40€). Ja tuo Seran allas jalustoineen lähtis uuteen kotiin nyt 50€:lla :). Pikaista noutoa toivotaan.
 3. viljami

  M: Erilaisia akvaarioita, Jokioinen

  Altaat saa hakea uuteen kotiin myös hyvällä tarjouksella - tarjoa jotain 😁!
 4. viljami

  Toiveita ja kehitysideoita

  No sitten olen onnekas että tajusin viimein anoa jäseneksi pääsyä :)...
 5. viljami

  Toiveita ja kehitysideoita

  Okei, ymmärrän. Mihin yhteyteen kauppa-osiota suunnitellaan?
 6. viljami

  Toiveita ja kehitysideoita

  Ymmärsinkö nyt siis oikein; tämä foorumi katoaa kokonaan vuoden vaihteessa? Tuleeko mitään korvaavaa keskustelupalstaa tilalle? Valtaosa meistä kai keskittyy/ on keskittynyt jo käyttämään facebookia tyydyttämään tiedonnälkäänsä, jne... Mutta ajattelen silti että on hirmuinen menetys että tämä(kin) sivusto päätynyt tähän tilaan 😞 ! Läheskään kaikki eivät halua faceen mennä joten tällaiset foorumit olisivat edelleen joillekin/monellekin rikkaus ja aarreaitta tiedon ja kokemusten jakajana. Ehkä joskus vielä palaa aika kultainen :)...
 7. viljami

  M: Erilaisia akvaarioita, Jokioinen

  Siivouksen yhteydessä ajattelin pistää myyntiin tarpeettomana tyhjillään olevat akvaariot. Vedenpitävyyttä en ole muutamaan vuoteen testannut joten terraarioiksikin niitä voi harkita. Juwel Lido 120-litrainen akvaario valokannella (toimiva), ilman jalustaa. Käytön jälkiä löytyy ja kuivunutta tupsulevää laseissa. Hinta 20€ Juwel Rio 180-litrainen akvaario valokannella, ilman jalustaa. Ollut viimeksi merivesiakvaariona joten kalkkilevää saattaa laseissa vielä olla. Hinta 30€. Sera Marin Biotop Cube 130 - merivesiakvaario ilman tekniikkaa. Eli allas toimivalla valokannella ja jalustalla. Takaseinässä kalkkilevää. Hinta 70€/hyvä tarjous. Kaikissa altaissa on jo elämisen jälkiä eli naarmuttomia eivät ole. Kuvia saa pyydettäessä. Myynnissä myös muualla. Vain nouto Jokioisilta.
 8. viljami

  Maastokausi 2018

  Että pitikin mennä sanomaan ettei havaintoja ole😄... No nyt on! Pitkin kotipihaa meillä on janoisille luonnon eläimille matalareunaisia vesiastioita jotka käyn läpi päivittäin. Alkuviikosta yhdessä niistä uiskenteli n. 4cm mittainen vesilisko ja äsken kun mies aloitteli nurtsinleikkuuta hän huusi kovaa - "tuu äkkiä tänne - täällä on pikkusammakko" :)...
 9. viljami

  Harjasgekon hoito-ohjeet ja yleinen keskustelu 3

  Meillä viimeinkin tyttö-harjikset oppivat sietämään toisiaan niin että ne uskaltaa jättää samaan terraan. Aluksi niitä ei voinut jättää samaan terraan pimeyden laskeuduttua tuntia pidemmäksi aikaa - nyt jo asuvat samassa terrassa :). Paljon olen kuullut myös siitä ettei "henkilökemiat" välttämättä kohtaa ollenkaan näillä tyttö-harjasjasgekoilla. Pitkään meni meilläkin, mutta lopulta onneksi sopu löytyi ja nyt ovat asuneet samassa, isossa terassa jo aika pitkään :).
 10. viljami

  Tapaus Thaimaan yllätystuliainen

  Vieläkö tämä yllätys on olemassa? Ja jos on niin miten jakselee 😄?
 11. viljami

  Maastokausi 2018

  Aloitan nyt ketjun tällekin vuodelle vaikka vuotta on elelty jo lähes puoli vuotta :)... Hieman huolissani olen mutta täytyy todeta ettei tänä vuonna ole ainuttakaan havaintoa vesiliskoista tai sammakoista täältä Jokioisten suunnalta. Mikä mahtaa muualla kanta-hämeesä olla tilanne?
 12. viljami

  Toiveita ja kehitysideoita

  Totta mutta silti toivoisin että nämä foorumit pysyisivät elinvoimaisina sillä olisi ehkä hyvä että on olemassa jokin muukin väylä tai kanava informaation kulkuun kuin facebook .
 13. viljami

  Toiveita ja kehitysideoita

  Toivoisin että myynti-ilmoitukset julkaistaan nopeammin. Olen viikon odottanut myyntiin pistämäni terraarion myynti-ilmoituksen julkistamista.
 14. viljami

  Kauppatorin säännöt

  Kauppatorin sääntöihin minulla ei sinänsä ole mitään lisättävää mutta ilmoituksen julkistaminen tuntuu kestävän toivottoman kauan :(. Jätin viikko sitten myynti-ilmoituksen eikä sitä ole vieläkään julkaistu. Onko modeilla nyt jotain muita kiireitä vai missä mättää?
 15. viljami

  Wuppets tulee Helsinkiin!

  Onko Wuppets edelleen olemassa?
×