Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry

minna78

Jäsen
 • Viestit

  1 388
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

 • Days Won

  22
 • Palaute

  100%

minna78 last won the day on May 1

minna78 had the most liked content!

Maine sivustolla

524 Loistava

Tietoja käyttäjästä minna78

 • Taso
  ei malta pysyä poissa
 • Syntymäpäivä 23.01.1978

Profiilin tiedot

 • Sukupuoli
  Nainen
 • Sijainti
  Kekkonen
 • Kiinnostuksen kohteet
  Elukat,ratsastus,metsästys,eräjormailu,tatskat ja saunominen..

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lisse valokuvasi uskomattoman pienen kyykäärmeen – oikoo nyt harhakäsityksen minikokoisesta tappajasta https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005670714.html
 2. minna78

  *Marika*n kotilot

  Tulee kotilokuume
 3. Toisaalta hyvä että päätyi Kokeasaareen vaikka lopettivatkin konnan, kun tuppaavat ihmiset niitä jättävän luontoonkin kärsimään.. Se kuinka työläs punikki on riippuu paljon myös siitä millaset suodattimet altaassa on ja kuinka hankalaa elämästään tekee kun vesiä pitäs alkaa vaihtaa. Systerillä asustelee mun punakorva ja muutama muukin. Meiltä lähtenyt myöhemmin kaksi muutakin systerille, kun muuttojen vuoks oli mahdoton pitää konnia ja suurta allasta.. Wilin pelastin 21 vuotta sitten eikä koskaan tuntunut työläältä sen hoitaminen eikä kuulema edelleenkään, jos systeriltä kysytään..
 4. En tiä kuuluuko ihan tänne, mutta laitetaan.. National geograficilta tuleva käärmeenmetsästäjät 4 ohjelma saa mut inhon valtaan. Ei niinkään ne upeat käärmeet, mutta tämän Simon Keysin ja Siouxsie Gillettin sähläävä pyydystystapa. Lukemattomia kyitä pyytäneenä ja siirtäneenä olis varmaan tullu jo iskua monet kerrat jos tyyli olis tota samaa.. http://channel.nationalgeographic.com/wild/snake-city/articles/simon-keys/
 5. Onko tässä kevään ensimmäinen kyy? Käärme lämmitteli jo auringossa Taivassalossa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005620374.html
 6. minna78

  Leoski ei syö

  Mitä olet syötänyt/koittanut syöttää? Lämmöt terrassa ok?Y Löytyy haulla gekkojen syömättömyydestä ketju jos toinenkin.. Kannattaa niitäkin lukasta.. Aika nuoresta gekosta kun kuitenkin kyse niin koittasin ainakin sitten kokeilla toista ruokaa,ettei pääse kuihtumaan..
 7. minna78

  Puolittainen horros/talvilepo

  Killellä sama homma.. Syö vasta myöhemmin päivällä, kun normisti alkaa heti kun valot syttyvät ryskäämään ruokakipollaan..
 8. minna78

  Myrkyt ja kyyt

  Tonikilla ainakin.. Ja komeita ovatkin ;)
 9. minna78

  Liskon muuttostressi

  Kyseinen liskolaji ei ole itselle tuttu ,mutta koitan auttaa.. Oletko ostanut mistä? Että jos kasvattajalta niin hän ainakin osaisia neuvoa? Miten on edellisessä paikassa syönyt jne.. ? Jos tämänkin lajin kohdalla "vanhat merkit paikkansa pitää" niin yleensä tuo stressi helpottaa viikon kahden sisään. Voi olla että lisko on syönyt/juonut sinun huomaamattasi.. Sirkat tosin noukkisin pois häiritsemästä liskoa, jos ne on mahdollista kerätä. Seurailisin aika-ajoin liskon vointia ja voit kokeilla myös antaa ruokaa pinseteillä ja vahakoin toukat on sellaista sapuskaa että nirsoimmalekin kelpaa.. Mutta alkuun nyt vaan kannattaa antaa liskon tottua uuteen paikkaan. Jos on pulska yksilö niin ei muutamassa viikossa nälkään kuole.. Haulla varmaan löytyy tietoa muiden liskojen muuttostressistä ja syömättömyydestäkin..
 10. minna78

  Paksuhäntägekon häntä

  Kyllä kuoliolta gekkosesi hännänpää näyttää.. Omalla leisokilla oli joskus samanlainen, aikaa myöten tippui pää pois eikä hännänpää enää kasvanut takaisin. Koska itsellä myös iäkäs gekko kyseessä, olen nyt aina nahanluonni aikaan pitänyt erillisessä boxissa jossa lämmintä vettä ja pyyhe pohjalla. Annan olla 30 minuutista -tuntiin siellä ja jos nahka sitkeesti kiinni koitan varovasti pumpulipuikon ja pinsettien avulla irroitella.. Entäs vitamiinin saanti? Kuinka usein annat?
 11. minna78

  Muutama kärmes

  Upeita!
 12. minna78

  Sinikieliskinkki haussa

  http://frostheartreptiles.blogspot.fi/p/poikaset.html Löytyi googlettamalla, ei tosin päivitystä kesän jälkeen tullut, mutta ainahan voi silti kysästä... Aino Tuomola myös aikoinaan kasvatti, mutta kotisivujen päivitys ei näemmä ajantasalla..
 13. Hyvä että löysit.. Toivottavasti tulis nyt pian!
 14. minna78

  Uusi/vanha CITES listaus

  Ei taida nyt olla kasvattajilla myynnissä täällä konnavauvoja mutta kodinvaihtaja on hyvä vaihtoehto, kuhan se Cites tosiaankin löytyy. Minähän aikoinaan sain tuo oman kreikkalaiseni ja "myyntipuheessa" painotettiin että Cites on. Hakiessani ei paperia löytynyt, mutta kun näin konnan elinolot ei sen todistuksen puuttuminen enään haitannut.
×