Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
Bocor

Jäsenyys 2017

Recommended Posts

Joko tänne ei laitettu tai sitten itseltäni meni ohi mutta yhdistyksen jäsenhinta tiputettu vuodelle 2017 ja se on nyt 15€.
Liityin yhdistykseen, liity sinäkin. Hinta ei ole paha ja kun liittyy niin voi auttaa ja vaikuttaa yhdistyksessä jotta harrastuksellamme olisi parempi tulevaisuus.

  • Like 4

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitetaan harkintaan...

Oliko yhdistyksellä nykysellään vielä jotain jäsenetu alennuksia esm.herppirompetta ja safkaa myyviin tahoihin, tms?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ok;)

Sitten kans jäsenistön messualennukset, jne. eikä joku edukas (vois hakata taloudellisesti henkilöauto huristelut?) minidösä reissu ulkomaan messuillekaan välttämättä tekis miinusta yhdistyksen budjettiin;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se riippuu niin jäsenmäärästä, mä toivon itsekkin sellaista kun kateellisena kattonut ruotsalaisia :) MUTTA kun jäsenhintaa laskettiin niin vastapainoksi tarttee enemmän jäseniä että pystyy kaikkea kivaa järjestää. Kokouksessa missä olin mukana niin oli mukava kuulla kun entiset pj, vara pj yms sekä uudet nokkamiehet olivat sellaisia ettei ideana ollut kääriä voittoa, kunhan ei miinukseen mene (koska silloin ei kauaa olla pystyssä) ja siten alennetun jäsenmaksun lisäksi ollaan tosi avoimia toiminnan kehittämiseksi ja juuri tuollaisille ideoille :) 

  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Hieman puhetta ollut ja näillä näkymin Reptilemaniacs lähtisi tukemaan yhdistystä sekä harrastusta ja mahdollisesti, edullisista hinnoistaan huolimatta, olisi valmiita tarjoamaan jäsenille 5% alennusta!
 
Senlisäksi että tarvitaan lisää jäseniä jotta yhdistys saataisiin kasvamaan sellaiseksi voimaksi joka myös muilla tasoilla pystyy vaikuttamaan (20 ihmisen yhdistys ei ole niin varteenotettava kuin 200 tai 2000 esimerkiksi) niin tarvitaan myös eläinkauppoja ja siten niitä on hyvä tukea myös. RM pyörittäjät kuitenkin ovat aktiivisia pitkänlinjan harrastajia joilla harrastus lähellä sydäntä joten tässä tapauksessa kaikki voivat auttaa toisiaan :)
  • Like 1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inKirjaudu sisään

×