Jump to content
Herppi.net - Suomen Herppiharrastajat ry
rainsong

Foorumin käyttö PÄÄTTYY 31.7!

Recommended Posts

Olettehan huomanneet että foorumi "jäädytetään" 31.7.2018.

Käytännössä tämä tarkoittaa että uusia rekisteröitymisiä ei voi tehdä eikä viestejä kirjoittaa. Ottakaahan siis talteen omista viesteistänne kuvat, ja kaikki muu minkä mahdollisesti tahdotte itsellenne säästää. 
Foorumi on lukutilassa tämän vuoden loppuun saakka jolloin se poistetaan pysyvästi. 
Tämä ratkaisu ei ollut helppo, mutta foorumin ylläpitokustannukset olivat satoja euroja vuodessa, ja foorumin kävijämäärä on vähentynyt lähivuosina merkittävästi. Myöskään ylläpitäjiä ja moderaattoreita ei viime vuosina ole ollut riittävästi. 
Herppi.net sivusto tulee jatkamaan uudella alustalla muutostöiden valmistuttua, ja keskustelupalstan tilalla meillä on jo olemassa fb-ryhmä nimeltä Herppi.net Keskustelu. Yhdistyksen virallinen facebook-sivu on vaihtanut nimeä Herppi.netistä Suomen herppiharrastajat ry:ksi. 
Tervetuloa jatkamaan keskusteluja sinne! =) 

Yhdistyksen hallitus (ja uskoisin että kaikki jotka ovat vuosien varrella moderoineet ja ylläpitäneet) haluaa kiittää lämpimästi kaikkia harrastajia antoisista keskusteluista vuosien varrella! Tämä on yhden aikakauden loppu, mutta jatkamme eteenpäin iloisin mielin ja tulevaisuuteen keskittyen. 

Terveisin 
SHH ry:n hallituksen puolesta 
Mirva Vuotovesi 
varapuheenjohtaja

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inKirjaudu sisään

×