Yhdistys

Olemme aktiivinen herppiharrastajia* sekä -kasvattajia edustava yhdistys.

Toimimme perustajajäsenenä Suomen eksoottisten eläinten liitossa (SEEL) edistämässä matelijaharrastuksen asemaa Suomessa, sekä toimimme yhdyssiteenä herppiharrastajien ja viranomaisten välillä.

Ylläpidämme Herppi.net -nettisivustoa, Suomen Herppiharrastajat ry -facebook-sivua sekä Herppi.net Keskustelu -facebook-ryhmää.

Osallistumme ja/tai järjestämme useita eri tapahtumia herppiharrastajille. Suurimpia tapahtumia, joissa olemme olleet vuosittain mukana suurilla osastoilla ovat esimerkiksi PetExpo- sekä Lemmikkimessut.

Liity jäseneksi ja tule mukaan aktiiviseen herppiyhdistykseen!

* herppi-sana on alunperin lyhennys herpetologiasta eli tieteenalasta, joka tutkii matelijoita ja sammakkoeläimiä, mutta nykyään sana ”herppi” on enemmänkin käsite, jolla voidaan tarkoittaa edellä mainituiden eläinten lisäksi myös selkärangattomia. Herppiharrastaja voi siis olla käärmeen, liskon, kilpikonnan, sammakon tai vaikkapa tarantulan omistaja.

 

Keitä me olemme?

Yhdistyksemme jäsenistö koostuu erilaisista herppiharrastajista, joille kaikille tärkeää on eläinten hyvinvointi ja mukavaan harrastajayhteisöön kuuluminen. Yhdistystä johtaa hallitus, jonka jäsenet valitaan vuosittain sääntömääräisessä jäsenkokouksessa. Lisäksi tänä vuonna yhdistykselle valittiin erillinen messutiimi, jota johtaa messuvastaava. Messutiimi vastaa yhdistyksen messuosastoista eri tapahtumissa sekä hoitaa yhdistyksen myyntituotteita.